Domov Novice ANJA OFIČ: “Vem, da je Kamnica sposobna nuditi več, kot sedaj.”

ANJA OFIČ: “Vem, da je Kamnica sposobna nuditi več, kot sedaj.”

PREDSTAVITEV KANDIDATKE POVEŽIMO KAMNICO

od: Urednik

Sem Anja Ofič, preprosto kmečko dekle, ki se po službi ukvarja z gostinstvom in kmetijstvom. Živim na Bresterniškem vrhu, ki tudi spada pod Kamnico, kar marsikdo pozablja. Sem lastnica in vodim okrepčevalnico Panorama, ki jo širim še na druge dejavnosti, kot so prenočišča/apartmaji, turistična kmetija in glamping. Vedno sem vesela in pripravljena na nove izzive. Veliko mi pomenijo dobri odnosi med ljudmi, zato upam, da se vzpostavijo tudi v našem kraju.
Želim si več druženja med krajani, zato bi predlagala več kulturnih in športnih prireditev ter veselic.
Za sodelovanje na lokalnih volitvah za Krajevno skupnost Kamnica sem se odločila, ker vem, da je Kamnica sposobna nuditi več, kot sedaj.
Naša Kamnica je lep kraj blizu mesta ampak še vseeno toliko oddaljena, da imamo krajani svoj mir in življenje brez gneče. V Kamnici je veliko kmetij in gostiln, ki jih je treba oživeti za povezovanje kraja, krajanov in kmečke mladine. Težava je, da marsikje ni optičnega omrežja, imamo veliko prenove potrebnih cest, zato je marsikateremu krajanu težko priti do doma, sploh v zimskem času. Pot do doma nikomur ne bi smela predstavljati težav, saj živimo v času kjer bi moral imeti vsak krajan urejen dostop do doma z avtom v vseh letnih časih. To je pomembno zato, da so ceste urejene tudi za intervencijska vozila.
Nihče ne sme biti zapostavljen in veseli bomo, da nam krajani sami poveste kaj vas moti v našem kraju in kaj bi radi spremenili, da se bomo lahko hitreje temu posvetili in rešili zadevo ter enakomerno razvijali naš kraj.
Ekipa Povežimo Kamnico se zavzema prav za to, zato verjamem, da je sposobna uresničiti cilje.

Sorodni prispevki